Zakázková výroba: Kancelářská sada

KANCELÁŘKSÉ DOPLŇKY

Kancelářská sada je soubor drobných i větších produktů, které jsme dělali zcela poprvé. Celá sada je vyrobena z polyuretanu ve středně hnědém odstínu. Tento odstín nejlépe imituje koženku, a tak dodává produktům luxusní ráz. Celá zakázka je vyrobena na míru tak, aby splňovala klientovo zadání. Hlavní část tvoří deska, do které lze zasunout měsíční plánovač. Deska má na sobě pás, pod který se zasune zadní strana plánovače. Tento produkt lze opatřit silikonovými podlepkami, aby produkt nejezdil, neposouval se a držel pevně na stole. Rozměr této desky je pevně dán podle velikosti plánovače.

Další drobnější produkty z této série jsou například: měkké desky s kovovou mechanikou na blok; stojan na kancelářské potřeby, který je mohutnější, aby udržel nejen tužky, ale i větší nůžky a jiné kancelářské potřeby; následuje magnetická záložka na knihu; různé drobnější organizéry na kabely s kovovými doplňky; visačky na jmenovky; zásobník na vizitky a další drobné předměty.

Tuto sérii lze ještě doplnit o pořadače, šanony, organizéry, boxy na papíry apod. Celá sada je vždy dělaná na míru, aby byla pro klienta funkční s jeho plánovači, potřebami a zároveň, aby doplnila pracovní prostor esteticky.