Flashback 08/2024: Kufříky a boxy

Vzpomínat v září na srpen, to je jako psát newsletter v lednu a ohlížet se do uplynulého roku.

Srpen je pro spoustu firem měsíc dovolených a teplého počasí. V září se vrací děti do školy, všechno dostává znovu svůj řád, rozjíždí se akce a i práce nabírá nový směr. U nás to bylo právě naopak. Srpen byl měsícem, kdy jsme se hodně posunuli a udělali pár skvělých projektů. 

01 BOX NA KNIHU

O boxu na knihu, která měla křest v srpnu jsme už napsali tento článek, kde najdete nejen video o samotném boxu, ale také galerii a video ze křtu knihy. My jsme rádi, že jsme mohli být přítomní i na křest a užít si tak slavnostní okamžik společně s Martinou. Pokud máte jakýkoliv fyzický produkt, který bude slavnostně uvedený na trh, tak Vám pro tuto událost můžeme nadesignovat a vyrobit produkt už od jednoho kusu.

02 BOX NA SPISY

V srpnu jsme také vyráběli box, který plní funkci šanonu a zároveň vypadá jako kufřík. Zde jsme si pohráli s kombinací barev, kovových doplňků a materiálů. Na boxu převažuje černé metalické plátno, které je omyvatelné a zaručuje tak delší životnost. Černou jsme nakombinovali s tmavě hnědou. Tato barevná kombinace by ještě před pár lety byla nepřípustná. Dnes ale vidíme kombinaci tmavě hnědé a černé napříč designem i módou.

Box se zavírá na magnet a na jeho víku najdete černé poutko z polyuretanu, které drží pomocí zlatých kovových knihařských šroubů. Černá, hnědá a zlatá v kombinaci s čistým zpracováním a zaměřením na detail dodává boxu elegantní prvky. Uvnitř boxu je kovová mechanika, kde lze uložit dokumenty v eurofóliích o rozměru A4 nebo jiné dokumenty. Tento box byl primárně navržen na spisy, náčrty a archy, které zákazník nosí ke svým klientům.

Zakázková výroba

Produkty na míru tvoříme od návrhu kreativy v rámci projektu a zadání, přes design, technické zpracování, až po finální zhotovení.