Flashback 07/2024: Třetí narozeniny

Červenec je pro nás každý rok oslavou toho, že zde můžeme být, že můžeme vyrábět produkty, které posouvají podnikání našich klientů zase o stupínek výše. Je to speciální moment, kdy se můžeme zastavit a zrevidovat naši vizi, poslání, strategii, ale také objektivně hodnotit firmu na základě dat. Každý rok si přeji jediné - potkávat se s našimi klienty zase dalších 12 měsíců. Děkujeme, že jste součástí.

01 KOMBINACE STUH

Fotografové volí většinou stuhy do folio boxů, aby fotografie nebo pasparty šly z krabičky pohodlně vytahovat. V obchodě můžete ale nakupovat stuhy i samostatně, takže balíček při předání fotek můžete ozdobit stejnou stuhou, jaká je uvnitř boxu. Je to malý detail, který ale udělá příjemný dojem.

02 TRANSPARENTNÍ PAPÍR

Nově přidáváme do každého folio boxu transparentní papír, který ochrání Vaše snímky a navíc dodá balení luxusní vzhled. Transparentní papír necháváme otevřený a v krabičce je pouze přehnutý. Vy ho ale můžete dozdobit Vaší vlastní samolepkou s logem nebo třeba pečetí.

03 PAPÍROVÁ POUZDRA

Na narozeniny jsme zaznamenali vyšší poptávku po paspartách, k nim jste často dokupovali papírová pouzdra. Papírová pouzdra s magnetickým zavíráním jsou dělané na velikosti našich paspart. Lze do nich umístit až pět kusů paspart a na předání jsou velice výhodnou volbou v poměru cena/výkon. Životnost tohoto produktu je ale spekulativní. Je to papír, takže jde o produkt určený k jednorázovému předání. Pro všechny tipy, jak předávat pasparty si můžete přečíst tento článek, kde shrnujeme klady a zápory.

Papírové produkty, jako kapsy na fotky nebo pouzdra na pasparty, jsou naskladněné v určitém počtu od každé barvy a do konce tohoto roku je již nebudeme přidávat. Postupně bychom tyto produkty rádi nahradili materiálem z polyuretanu, který má delší životnost. K papírovým produktům se v nejbližší době nevrátíme, ale není vyloučeno, že dojde k naskladnění nejoblíbenějších barev a velikostí během dalšího roku.